Kaspersky Security for Windows Server

Kaspersky Endpoint Security 11.8.0 ondersteunt de basisfunctionaliteit van de Kaspersky Security voor Windows Server (KSWS)-oplossing. Kaspersky Security voor Windows Server beschermt servers met Microsoft Windows-besturingssystemen en op het netwerk aangesloten opslagplaatsen tegen virussen en andere computerbedreigingen waaraan servers en op het netwerk aangesloten opslagplaatsen worden blootgesteld tijdens het uitwisselen van bestanden. Voor gedetailleerde informatie over hoe de oplossing werkt, verwijzen wij u naar de: help van Kaspersky Security for Windows Server Vanaf Kaspersky Endpoint Security 11.8.0 kunt u migreren van KSWS naar Kaspersky Endpoint Security voor Windows en dezelfde oplossing gebruiken voor het beschermen van werkstations en servers.

In deze Help-sectie

KES installeren bovenop KSWS

KES activeren met een KSWS-sleutel

Het beheren van het programma op een Core Mode server

Appendix. Correspondentie van KSWS- en KES-instellingen